+382 69 66 19 99

Rezerviši

2
Odraslih
0
Djece

Partneri

ARISTOKRAT COMPANY - Lov i Ribolov
http://www.aristokrata.net/

Preduzeće Aristokrat je prva i jedina registrovana kompanija za lov i ribolov u Crnoj Gori. Sjedište je u Ulcinju.
U oblasti turizma posluje sada više od 10 godina, a u poslednjih nekoliko godina pored smještaja, fokusirana je i na turističke aktivnosti - lov i ribolov, uzimajući u obzir dobru poziciju i mogućnosti Cne Gore u tom pogledu.  Za ove aktivnosti tu su instruktori koji će pružiti detljne informacije i objašnjenja. Kompanija saradjuje sa partnerima širom Evrope.

Tourist Agency EXPLORER
http://www.explorer.co.me/index.php/en/

Budite kreativni - sami složite svoj zabavni odmor!
Agencija Explorer vam nudi zdrav odmor pun uživanja, 365 dana u godini.
Kombinujte na način koji Vama odgovara: rafting, džip safari, kanjoning, quad/ATV safari, jahanje, pješačenje, biciklizam, paraglajding, pecanje, kajaking, kampovanje, ekskurzije, ture helikopterima, speleologija, penjanje po stijenama, lov, eko turizam, krstarenje, planinarenje, avanturističke parkove. Preporuka za zimu su vožnja motornim sankama, šetnja krpljama, rafting, džip safari, skijanje (alpsko, nordijsko, langlauf, free ride...), jahanje, alpinizam.

MONTENEGRO FISHING 
http://www.montenegrofishing.com/

Agencija nudi Spin&Fly Fishing na rekama i jezerima Balkana, sa glavnim fokusom na netaknutost ovih divljih i prelepih reka i jezera, kraj kojih možete odmoriti dušu a istovremen uživati u ribolovu na vodama koje je videlo vrlo malo ribara. Aranžmani su organizovani od strane Ranka Babića - eksperta za spin ribolov i prvog na Blakanu kada je u pitanju HUCHO HUCHO  ribolov i Makija Bulatovića- eksperta za fly fishing i fly tier.

A+ YACHTING
http://a-yachting.me/

Pomažemo vam da isporučite sigurno, bez stresa i uspješno putovanje!

Mreža od 45 visoko proaktivnih pomorskih, carinskih i putničkih agenata strateški smještenih duž Jadranske obale.

- 1 namijenjeni agent tokom cijelog putovanja
- Jedinstvena kontaktna tačka za sve vaše potrebe krstarenja u Hrvatskoj i Crnoj Gori
- Konsolidovano fakturisanje, transparentne cijene, jasno i deskriptivno fakturisanje
- Dio pouzdane mreže koja pokriva Hrvatsku, Crnu Goru, Albaniju, Grčku i Tursku

AMAN  RESORT SVETI STEFAN
https://www.aman.com/resorts/aman-sveti-stefan

U zemlji čuvenoj po svojoj ljepoti, najpoznatiji utisak koji se vezuje za Crnu Goru je malo ostrvo po imenu Sveti Stefan. Povezan sa obalom uskom prevlakom, ostrvo je nekada bilo utvrdjeno selo, datira iz 15. vijeka.
Aman Sveti Stefan nudi ekskluzivni smještaj na poluostrvu Grad Hotelu i u Miločeru, Vili Miločer.

PORTO MONTENEGRO
http://www.portomontenegro.com/me

Smještena u Kotorskom zalivu, svjetskoj baštini UNESCO-e i najjužnijem fjordu Evrope, Porto Montenegro predstavlja kombinaciju spektakularne destinacije i marine i usluga svjetske klase.
Dopunjena prostranim stambenim jedinicama  uz samo more,  restoranima sa tradicionalnom kuhinjom, veselim barovima,  i velikim rasponom sportskih, odmorišnih i kulturnih aktivnosti, za luksuzne jahte marina je idealna kao matična luka sa vezovima za polivila od 12 do 250m.

STATUS BROKER - agencija za posredovanje u osiguranju
http://statusbroker.me/ 

Status broker d.o.o. je Društvo koje se profesionalno bavi posredovanjem u osiguranju, to jest, dovođenjem u vezu osiguranika sa društvom za osiguranje. Za klijente, agencija prepoznaje rizike i u odnosu na njihove potrebe traži i procijenjuje ponude svih relevantnih kompanija za osiguranje u Crnoj Gori.